Loading...

RIAKC: Kuih Habuk Mak

Nak dekat raya ni la banyak keluar iklan-iklan raya. tapi best ke iklan raya derang ni? #RIAKCKCHUP LIKE | SHARE | SUBSCRIBE TURN ON NOTIFICATION ...

BANGLA PIJAK MELAYU?

Sekarang ni kalau pikir balik, salah bangsa lain atau salah diri sendiri? [KAU INGAT AKU KAYA KE?!] Ramai orang ingat bos ni hidup dia senang, tapi nampak ...

RIAKC: Panama Dance

Baru kitorang tau kenapa ramai awek kat Malaysia ni single mingle... #RIAKCKCHUP So macam mana korang nak order tshirt ni? sonang jo, korang klik kat link ...

RIAKC: Terbaik Ko Dik!

Memang ramai hanat kat luar sana penting kan diri tak reti nak tengok orang lain. Tak prihatin, tapi bila kemalangan, ko sabar jap, 3 bas turun. #RIAKCKCHUP ...

RIAKC: InstaBodoh

Macam-macam perangai la budak-budak sekarang, sebelum ni InstaBatak, sekarang henshin jadi InstaBodoh. #RIAKC LIKE | SHARE | SUBSCRIBE TURN ON ...

Hahahaha

LIKE | SHARE | SUBSCRIBE TURN ON NOTIFICATION UNTUK DAPAT 1ST COMMENT! FOLLOW INSTAGRAM AIM: http://www.instagram.com/aimdotdot ...

RIAKC: Curi X Kredit

Susah nak jumpa rapper underground yang power cam diorang ni, produce sendiri je, video cun dan rap pun sedap. Power! #RIAKCKCHUP LIKE | SHARE ...

RIAKC: Long Long Man

Bila kata iklan dari Jepun, memang merapu abes. Tapi long long man ni walau merapu boleh layan lagi. #RIAKCKCHUP LIKE | SHARE | SUBSCRIBE TURN ...

RIAKC: Fakta & Auta

Kalini kitorang react dekat video Fakta & Auta ni pulak sebab ramai sangat yang mintak kitorang buat. #RIAKCKCHUP LIKE | SHARE | SUBSCRIBE TURN ON ...