Loading...

RIAKC: Kuih Habuk Mak

Nak dekat raya ni la banyak keluar iklan-iklan raya. tapi best ke iklan raya derang ni? #RIAKCKCHUP LIKE | SHARE | SUBSCRIBE TURN ON NOTIFICATION ...

RIAKC: Long Long Man

Bila kata iklan dari Jepun, memang merapu abes. Tapi long long man ni walau merapu boleh layan lagi. #RIAKCKCHUP LIKE | SHARE | SUBSCRIBE TURN ...

RIAKC: Curi X Kredit

Susah nak jumpa rapper underground yang power cam diorang ni, produce sendiri je, video cun dan rap pun sedap. Power! #RIAKCKCHUP LIKE | SHARE ...

RIAKC: RUN NAJIB RUN

Hamboi hamboi hamboi, terguris hati abam bila mendengar lagu ni. Tak tahu nak gembira atau pun bersedih. Najib Razak Jom petang ni kita beratur amik ...

Dol Said Pahlawan Naning

Sejarah Tingkatan 2 Bab 7.2 : Dol Said Pahlawan Naning Directed by : Nasrul Hakim Starring : Amir Firdaus as Dol Said Izzan Ariffin as Captain Wyllie Haikal ...