Loading...
Loading...
Azriel Odin, voormalig huurmoordenaar, arriveert op de regenachtige planeet Barracus. Wanneer de situatie vreselijk uit de hand loopt kan hij voor hulp alleen terecht bij dezelfde criminelen waarvoor hij eerder werkte.
Ondertussen - aan de andere kant van de melkweg - ontwaakt een man, genaamd Delta-Six, met geheugenverlies in een ziekenhuis. Zonder te weten waar hij heen moet of wie hij kan vertrouwen, zweert hij te ontsnappen voordat hij zijn identiteit volledig verliest.
Terwijl het lot deze twee dichter bij elkaar brengt ontdekken we een wereld waarin het leven goedkoop is, identiteiten worden gekocht en verkocht, een een zoektocht naar verlossing het lot van een heel melkwegstelsel kan veranderen.

[Over het spel]
Website: http://www.wadjeteyegames.com/gemini-rue.html
Steam: http://store.steampowered.com/app/80310/


Over World of Tilia: 

Volg ons voor alle nieuws en updates!
Twitter: http://www.twitter.com/worldoftilia
Facebook: http://facebook.com/worldoftilia

World of Tilia is hèt gamekanaal van arjandotorg (NL). Hier staat fun, topkwaliteit en contact met jou als kijker bovenaan. De enthousiaste commentatoren geven je duidelijk en goed Nederlandstalig (Dutch) commentaar. Ze doen dit met veel plezier, humor en respect, zonder daarbij te vloeken en te schelden. Je vindt hier naast de game Minecraft ook The Walking Dead, Don't Starve, Terraria en nog veel meer games! Alles in 720 of in 1080 full HD.
 
World of Tilia is gaming voor gamers en niet-gamers, jongens, meisjes, mannen, vrouwen, jong en oud, Nederland, België of daarbuiten. Arjan's doel is video's te laten zien die je een verhaal vertellen, die je laten lachen en je soms ontroeren, die je meenemen op avontuur, die je met je hele familie en met al je vrienden samen kunt bekijken. Hij wil daarin steeds beter worden. Sinds februari 2012 krijg je dagelijks een nieuwe video.

Abonneer nu en blijf ook in 2013 op de hoogte van de laatste updates en de leukste video's! 

Comments

Leave a Reply